Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artani, Portal dla Grafików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

Witaj,

Tworzysz? Rysujesz? Projektujesz? Jesteś totalnie znudzony deviantem, wchodzisz tam tylko kasować powiadomienia jak większość użytkowników? My też! Dlatego Zielsko, FeistyGraphic oraz kilku innych grafików postanowiło założyć portal od grafików dla grafików, który będzie spełniał wymagania właśnie takiej grupy jak graficy.

logo_white.png

Artani To jedyny taki portal, który pomoże Wam w rozwoju talentu oraz zwiększy Waszą wyobraźnie. Portal ma za zadanie ukazanie predyspozycji jakie posiadacie. Dlatego ArtAni daje nieograniczoną możliwość pokazania swoich dzieł szerokiemu gronu w różnych formatach. Jest tutaj sporo rozbudowanych kategori, które z upływem czasu powiększmay. Dodając pracę poddasz się opinii innych użytkowników co pozwoli Ci na udoskonalenie techniki którą stosujesz. Komentując inne prace czy też korespondując z innymi użytkownikami możesz pogłębić swoją wiedzę na temat tworzenia. Strona posiada wiele przydatnych funkcji takich jak prywatne wiadomości, które umożliwią Ci szybki i łatwy kontakt z wybraną osobą oraz możliwość śledzenia ostatnio dodanych prac przez przyjaciół. Przejrzysty wygląd, łatwa obsługa oraz chat dla użytkowników sprawi, że będziesz chciał wracać na stronę każdego dnia.Nie zwlekaj zarejestruj się i przekonaj się na własnej skórze jak to jest uczestniczyć w życiu Artani.

• Zarejetruj się
  • Dodaj prace,
  • Zdobywaj punkty,
  • Bierz udział w konkursach,
  • Poznaj ciekawe osoby,
http://artani.org/

Czekamy na Ciebie! :)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy przy popularności DA coś takiego ma sens na większą skalę?

Opublikowano

Nie ma nic w kategoriach typu materiały, przydały by się jakieś darmowe elementy do dowolnego użytkowania.

Ogółem strona estetyczna i funkcjonalna

by Neosieł

Opublikowano

czy przy popularności DA coś takiego ma sens na większą skalę?

Jak najbardziej. Zwłaszcza, że jest to strona w języku polskim, co w wielu aspektach jest bardzo przydatne. Jej mniejsza popularność względem Devianta również ma swoje plusy.  Masz większa szanse, że Twój projekt zostanie zobaczony, skomentowany, otrzymasz ciekawe porady co do dalszej pracy. No i oczywiście tutoriale, które dla wielu, chociażby początkujących artystów, napisane w języku polskim są bardzo pomocne :)

Nie ma nic w kategoriach typu materiały, przydały by się jakieś darmowe elementy do dowolnego użytkowania.

Ogółem strona estetyczna i funkcjonalna

Zostanie to w najbliższej przyszłości dodane (możliwość wstawiania swoich materiałów, dla innych użytkowników artani.)
Opublikowano

Osobiście moje zdanie znasz. Powinno zaistnieć małe forum dyskusyjne, oraz download materiałów stworzyć przez userów (pędzle, c4d etc).

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Osobiście moje zdanie znasz. Powinno zaistnieć małe forum dyskusyjne, oraz download materiałów stworzyć przez userów (pędzle, c4d etc).

Forum będzie, kiedy? Jak najszybciej :) Ale są rzeczy ważne, ważniejsze i zajeb*ście ważne :) 

Musimy się skupić nad tymi z.. ważnymi

Projekt zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam, aż się rozkręci na maksa!

Zaraz zakładam konto ;d

Z dnia na dzień rośnie w siłe :)

Opublikowano

Forum będzie, kiedy? Jak najszybciej :) Ale są rzeczy ważne, ważniejsze i zajeb*ście ważne :) 

Musimy się skupić nad tymi z.. ważnymi

Z dnia na dzień rośnie w siłe :)

No jasne, to tylko moja propozycja. Anyway powodzenia.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...